Anak Datuk K jumpa Rozita Che Wan

Ashraf Nasser
24 September 2012
Anak Datuk K jumpa Rozita Che Wan

24 Sep – Aktres popular, Rozita Che Wan terkejut apabila salah seorang anak Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa atau lebih dikenali dengan panggilan Datuk K telah menyapanya dan bertanya tentang gosipnya yang dikatakan mahu berkahwin dengan bapanya.

"Saya tak kenal Datuk K secara peribadi dan begitu juga anaknya. Dia tiba-tiba menyapa saya di sebuah majlis tertutup dan bertanya mengenai perkara berkenaan," katanya kepada sebuah portal hiburan redcarpet.

Aktres berusia 38 tahun sebelum ini pernah digosipkan kononnya telah berkahwin dengan Datuk K secara rahsia tanpa pengetahuan ramai. Namun Rozita menafikan gosip tersebut dan meminta semua media supaya berhenti membuat spekulasi mengenai dirinya dan Datuk K kerana tidak mahu melukai hati isteri Datuk K iaitu penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza.

Sementara itu, ibu tunggal kepada dua orang anak ini berkata, dia kini selesa hidup menjanda dan lebih berhati-hati dalam mencari cinta selepas gagal dalam perkahwinan sebelum ini.

Menurutnya, dia sangat cerewet apabila melibatkan lelaki dan telah menyatakan bahawa dia akan hanya berkawan dengan lelaki bujang atau pun duda yang tidak mempunyai anak.

"Saya cuma akan berkawan dengan lelaki bujang atau pun duda yang tidak mempunyai anak kerana enggan anak-anaknya menghadapi masalah dengan saya.

"Saya tertarik pada lelaki yang baik, tidak ego dan dapat menjaga rumah tangga dengan sempurna walaupun tidak dia tidak kaya. Yang paling penting adalah lelaki itu mestilah boleh menerima kedua-dua anak lelaki saya," akhirinya.

What to read next

Work, Life, and Style

We ask these moms how they keep it together with work and kids. These hard-working closet staples can make it easier!

He Said Goodbye at 62...

I honestly cannot believe what I just read. If what he just revealed is true the sport will never be looked at the same ever again.

Argosy University℠, Washington DC

Prepare for the Future You Want. Earn Your Master's or Doctoral Degree in Psychology, Business or Education at AU, Washington DC. Apply Now!

Checkout the New Look of the 2016 Corolla

Your local Toyota dealer has unbelievable savings for you on a new Toyota Corolla. Learn more today!

Drivers Born Between 1953 And 1983 Must Read This

United States drivers who drive less than 50mi/day will be surprised. If you pay more than $50/month for auto insurance, you better read this...

Time To Upgrade Your Ride? Toyota Has You Covered

With 0% APR on many Toyota models thru 5/31, ToyotaTime is the perfect time for very well qualified buyers to try a new style on for size!