Anak Datuk K jumpa Rozita Che Wan

Ashraf Nasser
24 September 2012
Anak Datuk K jumpa Rozita Che Wan

24 Sep – Aktres popular, Rozita Che Wan terkejut apabila salah seorang anak Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa atau lebih dikenali dengan panggilan Datuk K telah menyapanya dan bertanya tentang gosipnya yang dikatakan mahu berkahwin dengan bapanya.

"Saya tak kenal Datuk K secara peribadi dan begitu juga anaknya. Dia tiba-tiba menyapa saya di sebuah majlis tertutup dan bertanya mengenai perkara berkenaan," katanya kepada sebuah portal hiburan redcarpet.

Aktres berusia 38 tahun sebelum ini pernah digosipkan kononnya telah berkahwin dengan Datuk K secara rahsia tanpa pengetahuan ramai. Namun Rozita menafikan gosip tersebut dan meminta semua media supaya berhenti membuat spekulasi mengenai dirinya dan Datuk K kerana tidak mahu melukai hati isteri Datuk K iaitu penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza.

Sementara itu, ibu tunggal kepada dua orang anak ini berkata, dia kini selesa hidup menjanda dan lebih berhati-hati dalam mencari cinta selepas gagal dalam perkahwinan sebelum ini.

Menurutnya, dia sangat cerewet apabila melibatkan lelaki dan telah menyatakan bahawa dia akan hanya berkawan dengan lelaki bujang atau pun duda yang tidak mempunyai anak.

"Saya cuma akan berkawan dengan lelaki bujang atau pun duda yang tidak mempunyai anak kerana enggan anak-anaknya menghadapi masalah dengan saya.

"Saya tertarik pada lelaki yang baik, tidak ego dan dapat menjaga rumah tangga dengan sempurna walaupun tidak dia tidak kaya. Yang paling penting adalah lelaki itu mestilah boleh menerima kedua-dua anak lelaki saya," akhirinya.

What to read next

Master's in Clinical Mental Health Counseling

You can save $7,500 in tuition when you start classes May 31. Request information today!

Hilton HHonors™ Card

Get 75,000 Hilton HHonors™ Bonus Points! Terms Apply. Offer ends 5/4

Get Seriously Silly

Check Out New Red Nose Day Flair. Find Your Local Walgreens.

San Jose Airport Parking

Discounted San Jose Airport parking starting at $7.50/day, complimentary shuttle services included with online reservation, book today!

2-Level Luxurious Garage Condos from Upper $200s

2-level condos w/ 1-car garages in Loudoun County. Best price per square foot in the area—located in an amenity-filled community, from upper $200s.

Find Skilled Workers To Help Your Business

Get your day back! Hire a virtual assistant in the Philippines to complete the tasks you don't have time to do yourself.